De mobiele eenheid!!! - Reisverslag uit Inverloch, Australië van Rene & Stephanie - WaarBenJij.nu De mobiele eenheid!!! - Reisverslag uit Inverloch, Australië van Rene & Stephanie - WaarBenJij.nu

De mobiele eenheid!!!

Door: Rene en Stephanie

Blijf op de hoogte en volg Rene & Stephanie

08 November 2010 | Australië, Inverloch

Daar zijn we nog even......

We kunnen hier helaas geen foto's plaatsen omdat we in de openbare bibliotheek zitten en de computers zijn extra beveiligd.

Ook wilde we nog even mededelen dat we een Australisch telefoonnummer hebben.
Dit nummer is: 0061-414503736

We hebben niet altijd bereik, dus als het nodig is, probeer het gerust wat vaker..

Ter info: Het is hier wel 10 uur later als in Nederland!!!!!

Ook is het mogelijk (hebben we vernomen) om via
Telestunt goedkoper met een VASTE TELEFOON naar ons te bellen. Dit nummer is 0900-1922 en daar wordt vertelt hoe het werkt.

Werk ze en tot de volgende keer!!!!!!

• 08 November 2010 - 08:55

Tzeitel:

Jaja, ook ik ben jullie aan het volgen en dacht laat ik 's een berichtje typen.
    Wat hebben jullie alweer veel meegemaakt zeg! (ben wel jaloers op jullie)
    Nog heel veel plezier down under.
    En geniet er nog even van, want voor je het weet moet je weer naar huis...

Gr.

• 08 November 2010 - 10:46

Eddy , Bianca & Max:

XXxxxXXXXxxxxx van Max

• 09 November 2010 - 20:53

Helen:

Hee Stephanie en Rene,

Erg leuk om jullie zo te volgen. Mooie foto's en leuk om te lezen wat jullie down under allemaal meemaken!

Geniet er samen van! Oja, Berry is afgelopen weekend adjudant geworden van Prins Laurens I. Onze carnaval kan dus niet meer stuk!

• 09 November 2010 - 21:31

Jacqueline Oerlemans:

Hey Mates!!

Foto van het busje? Je verveelt je nog niet Steph? Het is bij jullie lente...hier koud en veel regen!! Dus zou daar willen zijn. Lijkt me echt fantastich. Australiers zijn een relaxed volk hoor ik altijd dus jullie vermaken jezelf vast wel....Veel plezier!

groetjes, X

Jacq.

• 09 November 2010 - 21:45

Nicole:

super leuk toen je belde...nu heb ik jullie nummer en die ga ik zeker gebruiken:) en werk ze.... JA bedankt he maar morgen ff niet hihi

• 09 November 2010 - 23:10

Piet Piraat:

Werken! Keihard studeren bedoel je. hihi maar heel veel plezier nog en ik kijk alweer uit naar jullie nieuwe verslag en foto's. Oh ik heb net het nummer van Kevin ge-smst naar jullie.(hij weet er zelf ook van) Laat even weten als het niet doorkomt.
    Groetjes

• 10 November 2010 - 10:33

Daphne:

Zoals beloofd, zou ik nog even laten weten wanneer ik bevallen was.....
    Op 29 okt is onze zoon Joris geboren, bijna 9 pond en een flinke bos donker haar.
    Bevalling zelf is hardstikke goed verlopen. Helaas heb ik daarna een nabloeding gehad met een heel sensationeel verhaal, maar dat vertel ik later wel ;-). Nu aansterken en genieten van ons mooie mannetje wat het geweldig doet.

Jullie heel veel plezier nog down under en ik kijk uit naar jullie volgende verhaal!

Grtjs Daphne

• 10 November 2010 - 19:53

Iris:

Thanks schatje dat je gebeld hebt...! Baalde alleen dat ik je telefoontje gemist heb... Hoop je gauw even te horen....!

Take care en miss you...
    xxx

• 12 November 2010 - 14:49

Ilona:

Hé rené en stephanie, we kunnen er niet genoeg van krijgen van die mooie foto's. Zijn jullie druk aan het volgen. Ik weet zeker dat australië ook heel gaaf wordt, wou dat ik ook daar kon zijn maar helaas. Wens jullie veel reisplezier. Tot schrijfs

• 17 November 2010 - 07:19

Toon En Annie:

Hey Rene en Stephanie, ja geniet want voor je het weet ben je weer thuis. Geweldig mooie foto's op jullie site. We gaan jullie volgen, veel plezier en pas goed op elkaar, Toon en Annie.