Nog een paar weken!!!
Door: Rene en Stephanie
Blijf op de hoogte en volg Rene & Stephanie
13 September 2010 | Nederland, Amsterdam
Nog een paar weken regen en dan is het zover.. dan vliegen (dit gaat namelijk sneller dan varen!!) we naar de ZON!!!!
Op 5 oktober gaat het dan gebeuren.
We vliegen vanaf Dusseldorf naar Johannesburg met een tussenstop in Dubai en gaan in Zuid Afrika een rondreis maken.
Na deze rondreis verblijven we nog een aantal dagen in Kaapstad en vliegen daarna door naar Sydney Australie.
In Australie rijden we in 2,5 maand met een camperbusje van Sydney naar Perth en vliegen dan op 11 Januari weer terug naar Nederland om net op tijd terug te zijn voor de Elfstedentocht......
Omdat we maar 20 kg bagage mee mogen nemen is het waarschijnlijk makkelijker om ons zo te volgen dan om in onze backpackrugzak mee te gaan. Dus jullie ook veel plezier!!
Geniet nog even van onze aanwezigheid tot 5 oktober en daarna van onze afwezigheid, maar we houden jullie op de hoogte...
Groetjes Rene en Stephanie
13 September 2010 - 16:41
Femke :
Hey bijna vakantiegangers!!
Super dat het nu op begint te schieten! Ga jullie zeker in de gaten houden, maar zie jullie binnenkort nog!!
Geniet van de laatste voorbereidigen!!
Liefs,
Femke -
13 September 2010 - 17:01
Bjorn En Marga:
Hey vakantie-voorbereiders...
Wat gaan jullie een super tijd tegemoet zeg! Jeetje ben best een klein beetje jaloers ;-) Maar jullie hebben het verdient!
Have fun met de voorbereidingen en we gaan jullie zeker volgen.
Dikke x Bjorn en Marga -
13 September 2010 - 19:27
Thea En Henk:
Hoi Rene en Stephanie,
Nu gaat het snel. Natuurlijk gaan we jullie volgen. Geniet van de voorbereidingen. groetjes -
13 September 2010 - 19:44
Sabine:
Spannnnnnneeeeennndddd!!
Succes
Groetjes Patrick en Sabine -
13 September 2010 - 19:52
Thijs Nina Jill Pem:
Leuk idee zeg om jullie zo te kunnen volgen.
succes -
13 September 2010 - 20:12
Iris:
Hai schattie!
Jeetje zeg....!!! Het is bijna zover!!!!
Ik mis je nou al!!!!
But I still see you before you leave...!!!
Kussie en tot gauw...! -
14 September 2010 - 06:03
Daniëlle:
Super zeg!!
Heel veel plezier van ons allemaal!!
Groetjes Frank-Daniëlle-Fieke-Tije -
14 September 2010 - 08:24
Rob, Marles En Mees:
Wat dachten jullie? Als we gaan dan doen we het goed! Geniet nog even van de voorbereidingen en alvast veel plezier!
Groeten -
14 September 2010 - 11:44
Fransje:
Spannend!! Hebben jullie nog geen last van reiskriebels??
Succes nog met alle voorbereidingen!
x -
14 September 2010 - 14:50
Marielle:
Hoi Stephanie,
Het komt nu wel heel dichtbij.
Heel fijne vakantie en ik ga je zeker volgen.
Ben benieuwd naar je verhalen en foto's.
Tot volgend jaar.
Marielle en Hans
14 September 2010 - 17:42
Mara:
Super leuk! Komt nu echt al dichtbij! Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen hier ;-) -
14 September 2010 - 18:12
Kelly:
Super dat het al bijna zover is!!!
Succes met de voorbereidingen!
Gr Stefan, Kelly en Isa -
14 September 2010 - 20:28
Nicole:
Daar is hij dan het eerste reisverslag:)...Komt echt dichtbij nu en ik heb nog niet eens verzonnen wat ik met mijn donderdagavonden ga doen!!
Alvast veel plezier met de voorbereidingen....
Groetjes -
15 September 2010 - 19:55
Elsa:
nog twintig nachtjes slapen..
Liefs van Elsa -
16 September 2010 - 00:06
Willempie!!!:
hey hey!
doen jullie goed..
maaruh als je toevallig over de usa komt, of nog tijd over hebt. wel ff een tussenstop maken he :)
maar heel veel plezier!! -
21 September 2010 - 07:12
Ilse:
Heel veel plezier op reis, veel foto's maken he...doen wij ook van onze dochter. Dan kunnen we naderhand foto's uitwisselen!
x Ilse -
21 September 2010 - 10:46
Miranda:
hey
ik ga je verhalen bijhouden hoor, gezellig als we in deze donkere kelder onze winter doorkomen....
doeg -
21 September 2010 - 11:50
Andere Miranda :
hallo Rene en Stephanie
nog ff en dan lekker
erop uit. 2 okt.
pakken we er nog een borrel op en dan is het tijd om in te pakken en klaar voor vertrek succes met de voorbereidingen gr. de Zwaantjes -
22 September 2010 - 09:40
Ageeth:
Ben hélémaal niet jaloers hoor... :-)) -
29 September 2010 - 06:17
Henny:
Hoi Stephanie,
ik zie je niet meer voor de reis.
Een hele fijne tijd toegewenst samen.Heel veel zien, fotograferen en genieten.
29 September 2010 - 17:04
Lenie:
Hoi Stephanie en René,
Als ik nu jong was zou ik dat ook wel willen, wat jullie gaan doen, lijkt me kei leuk.
Heel veel plezier, goeie reis en pas goed op mekaar !!
Groetjes Lenie -
01 Oktober 2010 - 03:26
Remi:
Howdy mates.
Spannend? Veel plezier in Ziud afrika en hopelijk zie ik jullie nog in Melbourne of Sydney. Ik ben nu in Surfers paradise. cheers Reems -
01 Oktober 2010 - 07:40
Esther:
Hoi Stephanie en Rene
Het komt nu wel heel erg dichtbij. Alles ingepakt en voorbereid? Ik wil jullie een hele fijne reis toewensen. En Stephanie veel mooie foto's maken, zodat we het hier ook een beetje kunnen volgen.
Groetjes Esther -
01 Oktober 2010 - 11:01
Hetty:
Hé waar blijft die leuke uitzwaaifoto?? :))) -
02 Oktober 2010 - 06:42
Henry En Maria:
hoi stephanie en rene,
we willen jullie een goede reis en een hele fijne vacantie toewensen.
en als je remi nog ziet doe hem de groeten.
veel plezier en gezond weer hier. -
03 Oktober 2010 - 12:49
Ome Henk En Tante Mi:
Nog een paar dagen en dan is het zo ver.
Koffers gepakt,en dan gaat het genieten beginnen ,wij wensen jullie een super fijne vakantie toe en geniet er maar lekker van.
Heel veel plezier.
groetjes van ons -
03 Oktober 2010 - 13:34
Chantal Roodbeen:
Hey Rene en Stephanie,
Ik wil jullie heel veel plezier toewensen op jullie trip naar Zuid-Afrika en Australië. Geniet er lekker van en maak maar een hoop foto's zodat wij ook allemaal mee kunnen genieten.
Goede reis!!
Groetjes Chantal -
04 Oktober 2010 - 20:45
Rien En Maria:
Nog een dagje en dan brengen we jully naar het vliegveld zodat we zeker weten dat je gaat.
'n hele fijne vakantie:
Gr. Rien en Maria. -
05 Oktober 2010 - 06:35
Nanny:
Heel veel plezier en geniet ervan samen!
Goede reis,
Gr Nanny -
05 Oktober 2010 - 06:38
Tamara:
hey vakantiegangers !!
Een hele fijne vakantie
en geniet er maar lekker van
gr tamara -
05 Oktober 2010 - 13:14
Bianca:
heyy vakantiegangers,
nou vandaag is het dan echt begonnen,spannend!!
heel erg veel plezier en geen traantjes meer,he! Heb je helaas niet meer kunnen zien op het werk maar maak er iets moois van en geniet lekker van elkaar en de mooie dingen die je zal gaan zien. ben benieuwd naar je verhalen en foto's.
Groetjes Bianca -
06 Oktober 2010 - 12:39
Neeltje:
Hoi Rene en Stephanie,
Bij deze nog een hele goede reis (zit er inmiddels al op maar goed) en een supertijd!! Ik dacht ik zie jullie nog wel even gisteren in de friettent maar helaas.
Maar geniet lekker die 3 maandjes want het gaat zo snel.
Groetjes Neeltje -
06 Oktober 2010 - 12:40
Femke En Rob:
Hey vakantiegangers!!
Goede reis gehad en goed aangekomen in het mooie ZA??
Geniet ervan!!!
X
Fem en Rob -
06 Oktober 2010 - 13:50
Helen :
Hoi Rene en Stephanie,
Inmiddels is jullie reis begonnen!
Wij willen jullie een hele fijne vakantie toewensen. Geniet ervan!
groetjes Jesper, Stan, Berry en Helen -
07 Oktober 2010 - 08:53
Tante Maria :
hoi rené en Stephanie
wij wensen jullie een super mooie vakantie!!!
geniet van deze mooie kans, wij volgen je wel groetjes ome gerrit tante Maria. -
07 Oktober 2010 - 11:46
Fransje:
Hoi skatties,
Hoe is de reis verlopen?? Hopelijk alles goed gegaan!
x -
07 Oktober 2010 - 14:53
Christien:
Hoi Stephanie en Rene,
Eindelijk is het zover. Ik denk dat jullie inmiddels wel in Afrika zijn gearriveerd. Een hele fijne en mooie vakantie toegewenst en we zien het allemaal wel op die professionele foto's later.
Tot volgend jaar,
Christien -
08 Oktober 2010 - 11:34
Will En Rieky:
hoi vakantiegangers fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Wij houden jullie lekker in de gaten. Geniet er van en denk maar een keertje aan ons.