Waar is de Mol?
Door: Rene en Stephanie
Blijf op de hoogte en volg Rene & Stephanie
07 Oktober 2010 | Zuid-Afrika, Pretoria
Hier de eerste aflevering van Waar is de Mol van dit seizoen.
En deze komt uit Zuid Afrika..
Via een lange vlucht met tussenstop in Dubai zijn we gisterenavond aangekomen in Johannesburg. Op de luchthaven werden we opgewacht door Danke onze taxichauffeur. Deze heeft ons netjes bij ons eerste hotel afgezet.
Vanmorgen hebben de rest van de groep en Chris Jordaan onze reisleider ontmoet en hebben we meteen een rondtour door de omgeving gehad. (de eerste zebra's zijn gespot) op de straat en in de wei!!!!
De komende dagen gaan we op zoek naar het kameelperd en de seekoei.
(voor de googlers onder ons: succes)
We houden jullie op de hoogte en de foto's volgen nog.
Ps: Iedereen SUPER bedankt voor de reactie's.
Groetjes van ons..
07 Oktober 2010 - 18:02
Zamira:
Hey vakantiegangers,
Ik lees dat jullie zijn aangekomen. Nu kan het avontuur beginnen:) Heel veel plezier, geniet er lekker van.
Groetjes Zamira -
07 Oktober 2010 - 19:12
Femke En Rob:
Super dat jullie goed zijn aangekomen! En de eerste zebra's al gespot!!
Geniet ervan!!
X Fem en Rob -
07 Oktober 2010 - 19:39
Wil Van Den Ende:
Hallo jullie beiden! begint al meteen goed hoor!Fijn dat jullie goed aangekomen zijn, en nu maar genieten!!!
Dikke kus van Henk en mij. -
07 Oktober 2010 - 19:44
Ron En Miranda:
En nu hopen dat jullie snel de Big five zullen zien(let op de Leeuwen)
groeten uit de Peel van de Zwaantjes Veel plezier verder -
07 Oktober 2010 - 19:53
Iris :
Hoi lieverds!!!!
Wat super fijn dat jullie goed aangekomen zijn!! Nu is het avontuur echt begonnen...! Ik ga jullie nu mijn foto's even mailen.. Ik wacht vol verwachting of ze nog voorbij komen! Haha!
Have fun en take care.........!
Kus Iris -
07 Oktober 2010 - 20:47
Nicole:
Fijn om nog te lezen dat jullie goed zijn aangekomen:)voordat ik het weekend weg ben en wel helemaal naar Noordwijk hihi.Ja wij zullen geen zebra's spotten....verschil moet er zijn!!!Veel plezier met alle bekijks.
-X- ps steef het eten smaakte vandaag voor geen meter, heb niet mijn best gedaan voor mezelf ;) -
07 Oktober 2010 - 21:25
PIET PIRAAT:
die nu eindelijk niet aan de tegels plakt;-)
Die kameelperd, Giraffa camelopardalis, is 'n soogdier van die familie Giraffidae. Kameelperde kom in Afrika voor, waar hulle in veral in oop bosveld aangetref word
Die seekoei (Hippopotamus amphibius) is 'n groot, oorwegend plantetende Afrika-soogdier, een van slegs twee bestaande spesies in die familie "Hippopotamidae", (vanaf die Grieks oao -- hippopotamos, waar hippos "perd" beteken en potamos "rivier" beteken). Die ander spesie is die pigmie-seekoei.
07 Oktober 2010 - 21:27
Piet Piraat:
Kei leuk giraffen en nijlpaarden Nou ben ik nog meer jaloers En ik maar huiswerk maken.
Geniet ervan!:-) -
08 Oktober 2010 - 02:01
Remi Van Den Heuvel:
Have fun Wannbee rexy and Stefanie.OZ is super
Adios Reems -
08 Oktober 2010 - 02:15
Dorian Wagenaar:
Ha Rene en Stephanie!!
Eindelijk is het dan zover!! En leuk he...die beesten in het wild. Overigens word je snel kieskeurig: over een week wil je alleen nog maar zebra's zien in speciale houdingen of met kleintjes.....
Veel plezier!!
Groeten Dorian -
08 Oktober 2010 - 06:41
Nanny:
He globetrotters,
Geniet van alles wat jullie zien. -
08 Oktober 2010 - 08:13
Emy:
Fijn dat jullie heel zijn aangekomen.
Geniet van alles!
Groetjes Emy -
08 Oktober 2010 - 08:58
Zonnecel:
Heeee dierenvrienden uit SA. Goed om te lezen dat jullie in goede conditie zijn aan gekomen. Kijk uit voor Johnny de Mol. Schijnt er ook ergens te zitten met bekende sterren zoals een seekoei (Brigit Maasland...). Enjoy the animal shows (komen the Muppets ook?) Gr Rudo -
08 Oktober 2010 - 14:21
Henk En Mien:
Stephanie en Rene
WIJ WENSEN JULLIE HEEL VEEL PLEZIER VANUIT VENHORST
EN GENIET ERVAN -
08 Oktober 2010 - 18:41
Astrid:
Ha Stephanie...
Heb maar een woord hiervoor: jaloers ;-) !
Super meid, ik wens jullie heel veel avontuur, geluk, liefde en ontdekkingen toe ! Ik blijf lezen/kijken !
Fotografeer ze ! (doe ik ook hier ;-) !)
Liefs
Astrid
10 Oktober 2010 - 11:11
Toon En Annie:
Vanuit Vinkel,
have fun and see you down under!
11 Oktober 2010 - 12:17
Chantal:
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Heel veel plezier samen!
"Leve Het Nijlpaard"
Wat een schitterend dier Dik, Lui en Lelijk
Ligt hij in een rivier
Etc.
Vroeger heb ik de kids dit nummer leren zingen, gaf 'n heerlijke sfeer terwijl we aan het zeilen waren.
Gaat alles naar wens, zal wel...
Groetjes uit 'n zonnig 's-Hertogenbosch
11 Oktober 2010 - 14:39
Sandra:
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. En wij maar werken. Geniet er samen van en veel plezier. Gr sandra. -
11 Oktober 2010 - 15:39
Rien En Maria:
Hallo hoe is het, heb je al 'n paar kamelen of zoiets gezien en zitten er ook vreemde vogels? Is het niet te heet en hebben de muggen jullie nog niet opgevreten.
Gr. Rien en Maria. -
11 Oktober 2010 - 18:29
Piet Piraat:
Wil je me even mailen dan stuur ik het adres en telefoonnummer van Kevin door.
Plezierig nog en ik kan niet wachten op het volgende verslag:-) -
12 Oktober 2010 - 08:21
Femke V:
Hallo samen,
Hoe is daar, al veel beesten gespot? Lekker warm zeker, zal vast veel beter zijn als hier. Geniet ervan en veel plezier. X -
12 Oktober 2010 - 16:32
Bianca:
xxxx van max -
13 Oktober 2010 - 06:45
Henny:
Fijn, de eerste zebra's op de gevoelige plaat. Jullie hebben nu vast al meer dieren gezien. Geniet ervan!!!
Groetjes uit een koud 's-Hertogenbosch, 8 graden!! -
13 Oktober 2010 - 11:19
Ilona:
Fijn dat de reis goed verlopen is. Ga maar lekker genieten van jullie vakantie, maak veel foto's en tot gauw!
Veel plezier
14 Oktober 2010 - 09:16
Jacqueline:
Hey Steph en Rene,
Ben heel benieuwd hoe jullie het maken! En de foto's? Niet onbelangrijk..Waar jullie nu zijn en meegemaakt hebben. Al gestruikeld over kangaroes? Laat iets horen...Mis de hugs!!
Genieten en tot....
XX
Jacq. -
15 Oktober 2010 - 07:17
Antoinette -Wendy:
Hey skon volk,
Hoe ist daar ver weg?
Hebben jullie al iets spannends meegemaakt en enge beesten gezien?
Zijn wel een klein beetje jaloers hoor, zitten we hier in dat koude kikkerlandje.
Veel plezier nog en geniet er maar lekker van.
Groetjes Wendy Antoinette Nina en Mats.
PS. Nog proficiat met je broertje he Rene -
15 Oktober 2010 - 08:52
Ellis:
Hoi hoi,
wat een heerlijkheid die vakantie van jullie.
Geniet er van en heel veel plezier.
Ellis -
15 Oktober 2010 - 12:11
Johan En Hanneke:
eej Rene en Stephanie,
fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
lekker aan het genieten van de mooie landschappen en de mooie dieren daar...
wanneer krijgen we aflevering 2 van waar is de mol?
groetjes ui het koude kikkerlandje nederland! -
16 Oktober 2010 - 14:14
André En Petra:
Hoi paparazzi en spotter.
De reis is weer begonnen en de foto's zullen volgen. Met zo'n nieuwe lens maak je al snel van een mug een olifant. Wij hopen voor jullie dat als je de seekoei voor de lens krijgt, het van dichtbij geen sandperd zal zijn. We blijven jullie volgen en laat de eerste foto's maar komen. Veel plezier.
Liefs uit de Reek! -
Geniet ervan
Groetjes Monique. -
17 Oktober 2010 - 18:13
Nicole:
He, ik heb een nieuw emailadres aangemaakt. Heb die hier natuurlijk al aangemeld en wacht met smacht op een nieuw reisverhaal als jullie uit de rimboe zijn!!
-x-